Meubels van kwaliteit

Over Novasolo

NovaSolo is een familiebedrijf dat sinds 1996 prachtige meubels maakt.

Onze meubels zijn geïnspireerd door Scandinavisch design, wat zorgt voor strakke en klassieke lijnen. We maken alles zelf in onze fabriek in Indonesië, met hoogwaardige materialen zoals duurzaam mahoniehout en MDF.

Elk meubelstuk wordt deels met machines en deels met de hand gemaakt en afgewerkt, wat elk stuk uniek maakt.

Wat maakt Novasolo zo bijzonder?

Wat ons bijzonder maakt, is de aandacht en zorg die we in elk meubelstuk stoppen. We willen dat jouw huis niet alleen mooi is, maar ook warm en uitnodigend aanvoelt. Als je bij Novasolo koopt, kies je voor kwaliteit en een unieke uitstraling die je nergens anders vindt.

Onze missie NovaSolo

Missie

Wij willen kwaliteitsmeubels ontwerpen die klassiek en praktisch zijn en daarbij betrouwbare en professionele service bieden aan al onze klanten. We streven naar duurzaamheid in al onze processen, van het inkopen van materialen tot het aannemen van personeel.

Ons doel Nova Solo

Visie

We willen dicht bij onze klanten staan met onze producten en diensten en groeien als een onafhankelijk familiebedrijf. We willen relevant blijven in de markt en zowel onze geschiedenis als toekomst omarmen.

Collectie Nordic Novasolo

Snelle levering

Ons build-to-stock concept zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren, vaak binnen twee weken. Dit helpt ons een herkenbaar merk te zijn met een persoonlijke touch, net als een klein familiebedrijf.

Kies voor NovaSolo en ervaar de warmte, kwaliteit en unieke uitstraling die onze meubels aan jouw huis kunnen toevoegen.